myslíme na príroduStáhnout katalog
Madeta.cz

Crostini s Jihočeskou nivou, vlašskými orechmi, hruškou a prosciuttom

30 minút

náročnosť:

Prehľad receptov

Crostini s Jihočeskou nivou, vlašskými orechmi, hruškou a prosciuttom

Ingrediencie

  • 1 francúzska alebo rustikálna bageta
  • 1 balenie lúpaných vlašských orechov
  • 3 hrušky
  • 1 balenie prosciutta crudo
  • 1 balenie Jihočeské nivy Premium
  • 1 balenie Jihočeské nivy Caesar
  • 2 lyžice medu
  • 3 strúčiky cesnaku

Návod na prípravu

Vopred namočené vlašské orechy opražíme na panvici, pridáme lyžicu medu.
Keď sú orechy opečené dozlatista, rozložte ich a nechajte uschnúť.
Medzitým nakrájajte bagetu, najlepšie pod uhlom, aby ste mali väčšiu plochu na pridanie ingrediencií.
Plátky bagety položte na plech, zľahka potrite olivovým olejom a opekajte v rúre pri teplote 220 °C 10 minút alebo kým nie sú chrumkavé.
Ošúpte 3 strúčiky cesnaku a zľahka nimi potrite plátky bagety.
Na opečenú bagetu pridajte rozdrvenú alebo nakrájanú Juhočeskú nivu Premium a Juhočeskej nivy Caesar.
Potom pridajte plátky prosciutta, plátky hrušky a glazované vlašské orechy.
Pokrm je hotový a môžete ním zažiariť na svojich večierkoch.

Podobné recepty

na prehĺad receptov...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na príroduStáhnout katalog

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk