myslíme na príroduStáhnout katalog
Madeta.cz

Syr na panvicu so šalátom zo špargle s pestom z medvedieho cesnaku

Syr na panvicu so šalátom zo špargle s pestom z medvedieho cesnaku

Ingrediencie (2 porcie)

  • 1 balenie Syr na panvicu
  • 500 g zelenej špargle
  • 70 g píniových orieškov
  • 50 ml olivového oleja
  • ½ lyžičky soli
  • 4 redkvičky
  • ½ malej cukety
  • 50 g medvedieho cesnaku
  • 50 g hladkolistého petržlena
  • šťava z ½ citróna
     

Návod na prípravu

Zo špargle odlomíme tvrdé konce a nakrájame ju na tretiny. Pripravíme si hrniec s osolenou vriacou vodou a misu s ľadovou osolenou vodou. Špargľu varíme približne 2 minúty a potom hneď schladíme v ľadovej vode, aby zostala pekne zelená a chrumkavá.
Píniové oriešky opražíme na panvici, necháme ich vychladnúť a rozmixujeme spoločne s olivovým olejom, medvedím cesnakom, petržlenom, soľou a citrónovou šťavou. Redkvičky nakrájame na tenké kolieska a cuketu na tenké plátky. Syr na panvicu opečieme na suchej panvici do zlatista z oboch strán.
Do taniera si pripravíme všetku zeleninu, pokvapkáme pestom a navrch dáme opečený syr.
 

Podobné recepty

na prehĺad receptov...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na príroduStáhnout katalog

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk